Na slavnostní vyhlášení Vinařství roku 2019 bylo v prodeji jen 50 ks vstupenek

Svaz vinařů ČR, pořadatel prestižní soutěže Vinařství roku 2019, uvolnil do prodeje 50 vstupenek na slavnostní vyhlášení vítězů letošního již 10. ročníku soutěže, které proběhne ve čtvrtek 30. ledna v Brně.

Slavnostní ceremoniál vyhlášení vítězů završí celou soutěž, která hodnotí jednotlivá vinařství už od září letošního roku. Galavečerem 30. ledna od 18 hodin na brněnském výstavišti v Pavilonu A3 opět provede herec a moderátor Marek Eben. Jako hudební doprovod se představí mikulovská kapela Cimbalband.

Vstupenky za 730 Kč se daly objednávat na adrese www.akcesvcr.cz a jejich součástí bylo kromě samotného vstupu na vyhlášení také následná degustace finálových vinařství se stylovým rautem.

Absolutním vítězem a držitelem titulu Vinařství roku 2019 se stane jeden z devíti finalistů, které reprezentují tři malá, tři střední a tři velká vinařství. Vybírat se bude z Gala Vinařství, Krásná hora a Vinařství Piálek & Jäger mezi malými, z Vinařství Bíza Čejkovice, Vinné sklepy Kutná Hora a VICAN rodinné vinařství mezi středními a mezi velkými se o vítězství v kategorii či absolutní vítězství ucházejí NOVÉ VINAŘSTVÍ, Vladimír Tetur a Šlechtitelská stanice vinařská Velké Pavlovice.

Soutěž vyhlašuje a titul „Vinařství roku“ uděluje Svaz vinařů České republiky ve spolupráci s Národním vinařským centrem, za významné podpory Vinařského fondu ČR. Akce je pořádána pod záštitou hejtmana Jihomoravského kraje JUDr. Bohumila Šimka a primátorky statutárního města Brna JUDr. Markéty Vaňkové.

Hlavními partnery jsou i v letošním roce Albert s nabídkou finalistů v exkluzivní vinotéce v Praze na Chodově a Korunní – voda vhodná k vínu.

Více informací o soutěži naleznete na www.vinarstviroku.cz.

Související příspěvky