Huawei InFocus Awards: Vyhrajte 10 000 eur za vaše fotografie ze smartphonu

Získejte za vaše fotografie, zachycené pomocí smartphonu, 10 000 eur a dostaňte své snímky na hlavní stránku jednoho z nejnavštěvovanějších cestovatelských portálů světa. Zní to jako něco nemožného? Teď už ne. Přihlaste se do soutěže Huawei InFocus Awards a ukažte své fotografické schopnosti a talent celému světu.

Objevte neobjevené

Zachycení výjimečných okamžiků nebo krásy si v dnešní době už nevyžaduje drahou techniku ??ani vybavení. Vše, co potřebujete, je smysl pro detaily. A také vytáhnout smartphone z kapsy v tu správnou chvíli. Právě díky mobilním fotoaparátům se dnes může stát umělcem opravdu každý.

Uvedením prvního duálního fotoaparátu ve smartphonu nastavila společnost Huawei nový standard na poli focení kapesními zařízeními. V současnosti mění historii fotografování znovu, a to průlomovým modelem Huawei P30 Pro. Jeho majitelé budou mít v soutěži automaticky výhodu – disponuje totiž špičkovým foto systémem Leica se čtyřmi objektivy na zadní straně, mimořádným zoomem, bezkonkurenčním nočním režimem, a současně využívá také pokročilou umělou inteligenci.

Zabodovat můžete v šesti kategoriích

Úkolem soutěže Huawei InFocus je nejen upozornit na stále rostoucí oblibu mobilních fotek, ale zároveň také objevit talentované fotografy, kteří ke zhotovování zdařilých snímků používají právě smartphony. Nadějní umělci mohou soutěžit v šesti kategoriích, zaměřených na posouvání hranic vizuálních zážitků:

#Emotion Tag – vyjádření emocí prostřednictvím fotografie

Faces – experimentování s identitou a silou portrétní fotografie

Hello, Life! – sdílení emocí a inspirace z každodenních zážitků

Going the Distance – objevování nových míst a zážitků s využitím nových funkcí mobilního fotoaparátu, jako jsou teleobjektiv, super širokoúhlý snímač nebo makro fotografie

Storyboard – vyprávění příběhu v 9 snímcích, mřížka fotografií, která zachycuje poutavý příběh.

Video kategorie: Life Now – zachycení příběhu na videu s délkou max. 30 sekund.

Kdo bude hodnotit?

Soutěžní fotografie budou prezentovány na speciální webové stránce. Tam bude moct pro svůj oblíbený snímek hlasovat každý návštěvník, včetně účastníků soutěže. Hlasování potrvá do 18. srpna 2019. V další fázi budou nejlepší příspěvky hodnoceny vybranou porotou složenou z odborníků a uznávaných fotografů:

Yanmin Wang – prezident Huawei Consumer Business Group Huawei CEE & Nordic

Marcin Tyszka – polský fashion fotograf, spolupracující s nejuznávanější světovými módními časopisy

Nikolaj Thaning Rentzmann – dánský fotograf celebrit

Emma Svensson – fotografka na volné noze a cestovatelka

Yener Torun – architekt a fotograf, který transformuje městskou krajinu a architekturu jako geometrickou abstrakci

VuTheara Kham – francouzský fotograf kambodžského původu působící v Paříži, proslavil se svou hrou se světlem a grafikou v pouličních záběrech

10 000 eur a hodnotné ceny

Na vítěze hlavní ceny (Grand Prix) čeká notebook Huawei MateBook 13, inteligentní hodinky Watch GT a finanční odměna 10 000 EUR. Výherce dále získá e-voucher v hodnotě 250 USD na portálu TripAdvisor a jeho vítězný snímek bude zveřejněn na domovské stránce portálu TripAdvisor po dobu jednoho týdne v těchto zemích: Švédsko, Polsko, Dánsko, Rakousko, Norsko, Finsko, Česká republika, Řecko, Maďarsko, Izrael, Srbsko, Slovensko a Turecko.

Výherci první ceny v každé kategorii získají Huawei MateBook 13, hodinky Watch GT, prémiový smartphone Huawei P30 Pro a 2 000 EUR, stejně tak i e-voucher v hodnotě 250 USD na portálu TripAdvisor.

Pro vítěze druhé ceny v každé kategorii je připraven špičkový fotosmartphone Huawei P30 Pro. Výherci třetího místa v každé kategorii získají Huawei P30. Vítěz Ceny publika vyhraje smartphone Huawei P30 Pro a hodinky Watch GT.

Jak se do soutěže zapojit?

Stačí vyfotit snímky, které splňují parametry soutěžních kategorií pomocí smartphonu značky Huawei. 

Své vybrané fotografie následně nahrajte do online galerie:

https://campaign.consumer.huawei.com/infocusawards/cz/ do 11. srpna 2019.

V období od 24. června do 18. srpna bude možné na uvedené stránce hlasovat pro ty nejlepší fotografie v každé kategorii. Porota následně vybere celkového vítěze.

Soutěž Huawei InFocus je přirozenou reakcí na množství fotografií, prostřednictvím kterých dnes komunikujeme. Nese jasný odkaz: nemusíte být profesionál na to, abyste světu ukázali svůj fotografický talent. Jediné, co k tomu potřebujete, je smartphone Huawei.

Související příspěvky